TENS

TENS

Nadat uw pijnklachten zijn onderzocht op het UMCG Pijncentrum is er een proefbehandeling TENS geadviseerd. Deze proefbehandeling met TENS kan binnen onze samenwerking met Fysiotherapiepraktijk ‘t Stadshart worden aangeboden.

De TENS behandelingen binnen de praktijk van Fysiotherapiepraktijk ’t Stadshart vallen echter onder fysiotherapeutische behandelingen en gaan om die reden ten laste van de aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Indien u niet aanvullend verzekerd bent, zullen de kosten voor uzelf zijn.

Mocht u gebruik willen maken van deze behandeling, raden we u aan vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan.

Uw gegevens ten behoeve van deze proefbehandeling staan in de brief van de behandelaar van het UMCG Pijncentrum beschreven. Met uw toestemming wordt deze brief doorgestuurd naar Fysiotherapiepraktijk ’t Stadshart die TENS kan verzorgen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw medische gegevens na te gaan in mijn UMCG, het online patiënten portaal van het UMCG en kunnen brieven eventueel opgevraagd worden.

Via het contactformulier kunt u zich aanmelden bij Fysiotherapiepraktijk ’t Stadshart. Wilt u liever telefonisch contact dan kunt u bellen naar telefoonnummer 0598-351200.  

Een indicatie van de huidige tarieven

Intakegesprek: € 56,17
Telefonisch consult: € 13,88
Fysiotherapeutische behandeling: € 34,68