Behandelingen

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek.

Behandelingen

Dan kunnen wij u, afhankelijk van uw klachten, op verschillende manieren behandelen:

Oefentherapie

Oefentherapie

Door middel van oefentherapie traint en oefent u de bewegingen van het lichaam of van een specifiek onderdeel van uw lichaam om op deze manier het functioneren te verbeteren. Oefentherapie bestaat uit mobiliserende, stabiliserende, spierversterkende oefeningen en oefeningen en advies gericht op houdingscorrectie en het verbeteren van bewegingsgewoonten.

Meer informatie
Massage

Massage

We gebruiken massage in vaak in combinatie met andere behandelvormen. Bij massage is het doel om de spierspanning te verminderen. Dit zorgt ervoor dat de u gemakkelijker kunt bewegen en vaak minder pijn heeft. Waardoor bijvoorbeeld een oefening of beweging gemakkelijker uitgevoerd kan worden.

Meer informatie
Dry needling

Dry needling

Dry needling is met behulp van acupunctuurnaalden het deactiveren van myofasciale triggerpoints (pijnpunten in een spier). Met een naald wordt het pijnpunt behandeld waardoor de harde streng in de spier soepeler wordt en de pijn afneemt.

Meer informatie
Manuele therapie

Manuele therapie

Heeft u nek-, rug-, arm- of schouderklachten, hoofdpijn of een whiplash?

Meer informatie
Flexchair

Flexchair

Heeft u al lang last van rugklachten waardoor het bijvoorbeeld niet meer lukt om langer te staan, heeft u moeite met een juiste werkhouding, wordt u beperkt in het uitvoeren van uw dagelijkse bezigheden?

Meer informatie
Medical taping

Medical taping

Medical taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om spieren, gewrichten en gewrichtsbanden te ondersteunen. Het ondersteunt zonder daarbij de beweging te beperken. Medical taping gebruiken we voor de behandeling van blessures, het verminderen van ontstekingen of vochtophopingen, houdingscorrecties en bij de behandeling van klachten door overbelasting.

Meer informatie
Lymfedrainage

Lymfedrainage

Heeft u last van ochtophoping in een deel van uw lichaam (oedeem)?

Meer informatie
Duizeligheid

Duizeligheid

Duizeligheid is een veelvoorkomende klacht. Een draaierig, zweverig of licht gevoel in je hoofd, het idee dat je niet stevig op je benen staat of gaat vallen. Bijna iedereen is weleens duizelig geweest en weet hoe vervelend dat is. Het kan een erg onzeker gevoel geven en het brengt je soms letterlijk en figuurlijk uit balans. In sommige gevallen treedt duizeligheid vaak op en wordt het zo hevig dat het je dagelijks leven flink beïnvloedt. Dan is het verstandig om hulp in te schakelen. In de meeste gevallen is er namelijk goed wat aan te doen!

Meer informatie
Hardlopen/Running

Hardlopen/Running

Je hoort of vindt dat je meer moet bewegen en hardlopen lijkt je wel leuk, maar je vraagt je misschien af of dat voor jou wel zo verstandig is. Is het voor je gewrichten niet beter om bijvoorbeeld een lange wandeling te maken? En kan je wel hardlopen met zwakke luchtwegen, een hoge bloeddruk, burn-out of met hartklachten?

Meer informatie

Meer weten?

Neem contact op

Contact opnemen